• Telefoonnummer: 0318-545034
  • Email: info@easykeukens.nl

De keukenspecialist

Easy keukens, de keukenspecialist van Nederland.

keukenspecialist

Easy keukens is de keukenspecialist van Nederland. Het team van Easy keukens heeft meer dan 20 jaar ervaring in de keukenbranche. Door de ervaring van Easy keukens weten onze adviseurs waar ze op moeten letten bij het kiezen van een keuken in een bepaalde ruimte. Ze kunnen uw ruimte nameten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over verkeerde maten.

Vraag het aan onze keukenspecialist
Door de ervaring van de medewerkers van Easy keukens, kunnen we met recht zeggen dat ze de keukenspecialisten van Nederland zijn. U kunt een ontwerp laten maken door onze ervaren specialisten of u kunt zelf een ontwerp maken. De keuze is aan u. Bij Easy keukens koopt u uw keuken en kunt u dit soort services extra bijkopen. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de ruimte op te laten meten door onze specialisten.

Een complete keuken door onze keukenspecialisten met A-klasse kwaliteit
Doordat de keukens in grote volume worden ingekocht, kunnen ze worden verkocht tegen een lage prijs, met een hoge kwaliteit. Omdat onze fabrikant aanzienlijke grotere afname van inbouwapparatuur heeft dan de doorsnee keukenzaak, zijn daardoor kortingen op de bruto adviesprijs mogelijk tot wel 50%. Wat de keuken zelf betreft gaan wij uit van een basis opstelling welke kan worden uitgebreid naar alle voorkomende afmetingen met vele frontmodellen en modieuze kleuren. Hierdoor zijn er tal van mogelijkheden in uw woning.

Wij kunnen niet wachten om voor u aan de slag te gaan.
De medewerkers van Easy keukens te Veenendaal kunnen niet wachten om voor u aan de slag te gaan. Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is in uw woning? Neem dan snel contact op met één van onze adviseurs. Wie weet heeft u binnen enkele maanden de keuken van uw dromen in uw woning staan!

Maak een afspraak