• Telefoonnummer: 0318-545034
  • Email: info@easykeukens.nl

Ons concept

keukenspecialist

Dure keukens zijn voorgoed verleden tijd als het aan Easy keukens ligt. Door ons nieuwe concept kunnen wij u een geraffineerde keuken leveren voor weinig geld. Helemaal compleet, inclusief inbouwapparatuur, werkblad, afzuiginstallatie en goede garantievoorwaarden.

Onze filosofie
Veel keuken voor weinig geld is mogelijk doordat wij van een geheel andere filosofie uitgaan dan andere keukenzaken. Doordat wij samenwerken met één leverancier kunt u goedkoop een keuken uitzoeken bij Easy keukens. Bij andere keukenzaken is de omzet per merk gering waardoor de prijzen hoger liggen.

Uitsluitend topmerken
Wij van Easy Keukens kopen onze keukens direct bij een grote Duitse fabrikant in, die ook de bijhorende inbouwapparatuur levert. Maar het gaat daarbij wel om topmerken. Omdat onze fabrikant aanzienlijke grotere afname van inbouwapparatuur heeft dan de doorsnee keukenzaak, zijn daardoor kortingen op de bruto adviesprijs mogelijk tot wel 50%. Wat de keuken zelf betreft gaan wij uit van een basis opstelling welke kan worden uitgebreid naar alle voorkomende afmetingen met vele frontmodellen en modieuze kleuren.

Direct uit voorraad leverbaar
De keukens zijn van hoge kwaliteit. De fabriek produceert ongeveer 1800 kwaliteitskeukens per dag. De prijs ontstaat door de enorm grote aantallen keukens die geproduceerd worden en doordat zowel de meubelen als de apparatuur en het werkblad bij één fabrikant vandaan komen. Dit bespaart enorm veel onnodige kosten in onder andere logistiek en arbeid. Door het grote inkoopvolume worden deze keukens tegen bodemprijzen ingekocht. Het klinkt misschien ongeloofwaardig, maar voor een beperkt budget heeft u dus al een gerenommeerde kwaliteitskeuken met inbouw apparatuur en een uitvoerige garantie. Met recht mogen we voor onze Easy Keukens dan ook de benaming ‘Kwaliteitsklasse A’ voeren.

Argwanende buren
Tot slot de naam Easy Keukens. De naam is gekozen vanwege de zeer lage prijzen die we kunnen neerzetten. Daardoor is het mogelijk om een nieuwe keuken te kopen, het huis te restylen of op te knappen en ook op vakantie te gaan. Dat allemaal voor de prijs die je normaal aan een gewone keuken kwijt zou zijn. Kortom, met een Easy keuken wordt je leven financieel een stuk aangenamer. Je houdt zoveel over dat u daar extra dingen van kunt doen. Dat moet je alleen wel tegen je familie, vrienden , kennissen en vooral de buren zeggen want die zullen dat niet direct kunnen begrijpen.