• Telefoonnummer: 0318-545034
  • Email: info@easykeukens.nl

Een complete keuken

Een complete keuken tegen een lage prijs

Complete keuken

Bent u opzoek naar een complete keuken tegen een lage prijs? Dan bent u bij Easy Keukens op het goede adres. Doordat wij samenwerken met één fabrikant, kunnen wij een keuken tegen een aanzienlijk lage prijs leveren. Dit komt doordat de keukens in volume worden geproduceerd en ingekocht. Hierdoor kunnen wij u een korting op apparatuur geven tot wel 50%.

Een complete keuken met A-klasse kwaliteit
Doordat de keukens in grote volume worden ingekocht, kunnen ze worden verkocht tegen een lage prijs, met een hoge kwaliteit. Omdat onze fabrikant aanzienlijke grotere afname van inbouwapparatuur heeft dan de doorsnee keukenzaak, zijn daardoor kortingen op de bruto adviesprijs mogelijk tot wel 50%. Wat de keuken zelf betreft gaan wij uit van een basis opstelling welke kan worden uitgebreid naar alle voorkomende afmetingen met vele frontmodellen en modieuze kleuren.

Een complete design keuken
U kunt het zelf doen, maar u kunt het ook door ons laten doen. Dat is onze motto. U kunt er voor kiezen om het ontwerp van uw keuken zelf te maken of het door ons te laten ontwerpen. We lopen dan samen uw keukenruimte door. We bespreken uw wensen en ideeën en zetten deze om in een gedetailleerd ontwerp. Ook is er de mogelijkheid dat onze adviseur bij u langs komt om de ruimte na te meten. Op deze manier bent u er zeker van dat uw ruimte goed is nagemeten.

Wij kunnen niet wachten om voor u aan de slag te gaan.
De medewerkers van Easy keukens te Veenendaal kunnen niet wachten om voor u aan de slag te gaan. Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is in uw woning? Neem dan snel contact op met één van onze adviseurs. Wie weet heeft u binnen enkele maanden de keuken van uw dromen in uw woning staan!

Maak een afspraak