• Telefoonnummer: 0318-545034
  • Email: info@easykeukens.nl

Houten keuken

Houten keuken, tijdloos en toch modern

Houten keuken met structura front

Een trend die nooit verdwijnt is de houten keuken. Hout is een natuurlijk materiaal en past daardoor in vrijwel elke woonstijl. Daardoor is het een materiaal die altijd als mooi wordt aanschouwt. Het is een makkelijk materiaal om te verwerken en daarbij ook een materiaal die een natuurlijke en frisse uitstraling geeft. Door het materiaal te combineren met een licht marmer blad, wordt de keuken fris en modern.

Een lijn die wij aanbieden en die perfect in deze woontrend past, is de Structura lijn. We verkopen hierbij fronten in zowel lichtte als bruine tinten en zwarte tinten. Daarnaast verkopen wij ook houtkleurige werkbladen. Op deze manier kunnen wij een keuken aanbieden in geheel houten stijl. Dit geeft een stoere en unieke uitstraling. Kijk maar eens naar de bovenstaande afbeelding. Daarnaast kunnen wij ook achterwanden in deze look leveren.

Verschillende houten stijlen
Of u nu gaat voor een rustige Scandinavische look waarbij u hout combineert met een marmer blad of om een robuuste woonstijl. Met onze fronten kan er van alles worden gemaakt. U kunt er zelfs voor kiezen om een werkblad in hout toe te passen. Dit geeft een uniek resultaat. Het kan de keuken naar een veel hoger design niveau brengen. Het kan een echte eyecatcher zijn. Door een houten front te combineren met een betonlook blad, kunt u een hele landelijke keuken creëren. Door de keuken dan ook nog te combineren met één van onze robuuste grepen, wordt de keuken het middelpunt van uw landelijke woning. U kunt ook kiezen voor een houten moderne keuken. Hierbij wordt geadviseerd om de keuken greeploos te ontwerpen. Op deze manier krijgt de keuken minimalistische en moderne uitstraling.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw woning? Bekijk dan snel ons portfolio of maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Maak een afspraak