• Telefoonnummer: 0318-545034
  • Email: info@easykeukens.nl

Marmeren keuken

De trend van 2021: De marmeren keuken

Een marmeren keuken is een trend die vaak terug zal komen in 2021. Marmer is een natuurlijk materiaal en daardoor tijdloos. Alhoewel het nu een enorme trend is, zullen we door de jaren heen altijd marmer terugzien. In de keuken, badkamer of in de woonkamer. Maar hoe gebruik je een materiaal als marmer in je interieur?

De marmeren keuken. Hoe dan?
Marmer is op verschillende manieren toe te passen in de keuken. Zo kan je er voor kiezen om marmer subtiel te gebruiken als werkblad, stol, vloer, achterwand of front.

Marmer is er in verschillende vormen. Zo is er marmer met een duidelijke ader en zijn er bladen met minder duidelijke aders. Marmer met een duidelijke ader kan snel als druk worden gezien. Alhoewel dit ook een eyecatcher is. Ga bij uzelf na wat u het mooist vindt. Door marmer te combineren met verschillende materialen wordt het materiaal subtiel verwerkt.

Zoals u in de bovenstaande afbeeldingen ziet, is het marmer in het werkblad verwerkt. Door het contrast met het zwarte front, springt het blad er uit. In de rechter afbeelding is het marmer gecombineerd met een ander natuurlijk materiaal, namelijk hout. Dit geeft een frisse en natuurlijke uitstraling.

Marmer combineren in de keuken
Door een marmerblad met een greeploos front te combineren, valt het marmer meer op, maar wordt het materiaal toch subtiel verwerkt in de keuken. Marmer is goed te combineren met grijs, zwart en wit tinten. Daarnaast is een brons kleurig front ook iets wat dit jaar een trend is. Dit is ook goed te combineren met marmer. Bekijk de verschillende mogelijkheden in ons portfolio.

Een echt marmer materiaal is normaal gesproken best prijzig. Easy keukens bied hiervoor alternatieve opties aan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw woning? Maak dan snel een afspraak met één van onze adviseurs.

Maak een afspraak